0

Pinchkrage er utmerkede

July 15, 2022

En kage eller klype krage er et av de mange valgene som kan gjøre trening i tillegg til å gå din hjørnetann til en mye mye morsommere opplevelse.

Hvis disse kragene blir brukt ordentlig, vil de hjelpe deg med å trene hjørnetannen din til å gå godt i bånd i alle situasjoner. Disse kragene er ikke grusomme eller smertefulle. Tallrike treningsinstruktører motiverer dem.

Mutten min er mye bedre med å bruke klypehalsen enn uten siden han får gå sammen til mye flere steder hvis han er under kontroll.

En klype krage er bare en metall choke krage med tapper. Når hjørnetann trekker, legger kragen jevnt trykk rundt hundens nakke i tillegg til å klemmer huden hans. Jeg innrømmer at det støy så vel som å se ut som en middelalderske misbruksenhet. Imidlertid ville jeg aldri skade et dyr.

Disse kragene ser mye verre ut enn de er. Jeg er ekstremt opptatt av dyrevelferd, og har tenkt på å ta oppgaver med PETA så vel som Humane Society. Jeg endte nylig opp med å være vegetarianer delvis siden av nøyaktig hvordan dyr blir behandlet før de når middagsplatene våre.

Når klypehalsen brukes riktig, bør den i form løs så vel som høyt på hundens nakke, like bak ørene.

Så lenge hjørnetannen går uten å trekke eller lunge, vil kragen henge løst. Jeg

f hjørnetannene trekker, bør du raskt trekke båndet og deretter frigjøre. Dette vil raskt stramme seg og deretter løsne hundens krage for å få oppmerksomheten.

Det minner hjørnetannen om å vende tilbake til en hælposisjon, eller å holde fokus på deg, så vel som ikke en hund til. Så sørger du for å rose hjørnetannen for å gå ved din side.

Å bruke klypehalsen håndhever god oppførsel. Tallrike av hundene med hjørnetannfirmaet mitt har klemmekrage.

Du vil at kragen skal løsne når hjørnetannen din oppfører seg. Hvis det alltid er stramt så vel som ubehagelig, vil han ikke oppdage noe.

Forbli rolig så vel som avviklet under turene dine, så båndet er aldri stramt så godt som du aldri er anspent. Ideelt sett vil hunden din til slutt oppdage å gå i bånd uten å trekke, så han trenger ikke å bruke klypehalsen.

Hvis du aldri har brukt en klemmekrage, ville det være et flott konsept å tilfredsstille med en ekspert hjørnetrekkinstruktør i tillegg til å ha ham eller henne vise deg den aktuelle metoden til i form og bruke en.

Hvis kragen brukes feil, kan den skade hundens hals. I tillegg til selvfølgelig, noen hunder går helt fint uten å bruke en klemmekrage.

Jeg ønsker at det var situasjonen med min mutt. Jeg har brukt timer på å trene ham til hælen riktig i bånd, i tillegg til at han går mye bedre i bånd enn mange hunder jeg kjenner. Imidlertid går jeg fremdeles ess med klypehalsen, så vel som jeg foreslår at du prøver det mens du går på hunden din.