0

Happy Adoptiversary! Vi har gaver …

September 28, 2022

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore1

En dag du sannsynligvis aldri vil ikke huske er den dagen du tok med deg det lodne bit -bakken med glede. Patteren av Paws (noen ganger dekket av gjørme) fylte hjemmet så vel som heldigvis innså du at livet ditt aldri ville være det samme. Jada, det ville være UPS så vel som nedturer mens det nye kjæledyret ditt ble brukt til ukjente omgivelser, men den aller første dagen sammen ville alltid forbli et verdsatt minne. Denne måneden vil 1800 Petmeds gjerne hjelpe deg med å feire den ekstremt spesielle dagen.

Det anslås at rundt 37-47% av alle amerikanske husholdninger har en hund, samt 30-37% har minst en katt! Når du omfavner et kjæledyr, gleder du deg ikke bare så godt som husstanden av fortvilelse. Studier har til og med vist at det å være kjæledyrforelder har positive fordeler for din helse og velvære, så vel som lang levetid. Det er en vinn-vinn! Daglig med ditt omfavnede kjæledyr er det verdt å feire.

Gjennom juli 2016 2016 vil 1800 Petmeds hjelpe deg med å feire kjæledyrets adoptiv! Vi leverer bort 5 gode premier, inkludert Grand Prize – en Pet Gear Jogger -barnevogn! Hvis du er en vinner, vil du ha muligheten til moro og praktiske gaver til kjæledyret ditt, inkludert en Furminator Pet Nail Grinder, et morsomt utvalgsbunt med katteleker eller kjæledyrhundleker, en hundevennlig aller førstehjelp Kit, eller en 6-pakke Flea5x Plus for hunder eller katter.

1800 -petmedene adopterende konkurranser er enkle å komme inn i. En ny vinnende oppføring vil bli valgt tilfeldig hver uke, så vel som mesteren vil bli varslet om overholdelsen med mandag (7/11, 7/18, 7/25, samt 8/1). Alle innganger som holder seg etter at mesteren er valgt hver uke, forblir kvalifisert til å vinne i ukene som kommer. Grand Prize Champion blir valgt og varslet mandag 1. august 2016. Gå inn for din mulighet til å vinne i dag, siden det aldri er så bra tidlig å feire den ekstremt spesielle dagen. Klikk her for offisielle regler for konkurranser. gledelig adoptelverandør!