0

Daisy tar en tur på utsiden

January 9, 2023

Legg til denne delings -knappen til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore5

Se på meg! Selv om jeg er en innendørs katt, er jeg i dag utenfor! Jeg fikk denne elegante kattetunnelen til å prøve ut, så jeg kan gå utenfor, men fortsatt være risikofri fra alligatorene så vel som andre farlige ting utenfor. Mommen min satte dette sammen for meg, så vel som det bare tok henne omtrent 5 minutter. Det er også enkelt å ta fra hverandre så vel som butikker flatt inne i en bringpose.

Jeg innrømmer at jeg var litt engstelig for den aller første dagen jeg prøvde det, men hovedsakelig siden det var så vind. Det er knapt noen gang noen type vind inni, selv når luftkondisjonen er slått ned virkelig lav. Jeg hadde ingen konseptvind var så støyende!

Men antakelse hva? Da Harley prøvde ut tunnelen gråt han. Det er ikke ekstremt mandig. Siden Harley ikke slo seg ned etter noen minutter, fikk han ikke være ute. Jeg tror han likte å se på meg med vinduet.

Kattunger, jeg må fortelle deg noe viktig om utkapslinger utenfor. Til å begynne med prøvde jeg å se om jeg kunne komme meg ut. Jeg pirket hodet så vel som poter mot nettet. Så det viktige er å sørge for at moren eller faren din overvåker deg når du er i tunnelen. Det er ekstremt sterkt, så jeg kan ikke slippe unna, men jeg kan kanskje få kløren min hengt opp i nettet.

Den andre dagen jeg prøvde tunnelen, var den fortsatt vind. Mommen min la et av teppene mine inni så vel som jeg krøp rett under. Jeg var ikke så redd med teppet mitt i tunnelen med meg.

Og den tredje dagen var solrik i tillegg til at jeg virkelig likte å være ute i kabinettet. Så jeg vil absolutt foreslå denne tunnelen for alle å ta på meg katter som meg.

Her er en film jeg laget, slik at du kan se all moroa jeg hadde slappet av i solskinnet i min nye Feline Tunnel!