0

Leo The Garbage Picker

April 6, 2023

Legg til denne delings -knappen til FacebookFacebookfaceBookShare til Twittertwittertwittershare til Pinterestpinterestpinterestshare til Moreaddthismore

Nylig har Leo etablert denne nye oppførselen, så vel som det er helt min feil. Søppet kan aldri rangere av interesse Leo, enten det var åpent eller lukket. Jeg ble alltid overrasket over at han ikke ville prøve så godt som å slå den over for å få oppholdene i middagen eller hva annet kan lukt det bra der inne. Leo var beryktet for å surfe, spesielt i løpet av tiden mellom å lage et måltid i tillegg til å rydde opp etterpå, så jeg så alltid på å forsikre meg om at han ikke gikk inn i søpla etter opprydding.

Det var ikke før nylig da vakten min (og typisk forstand) var nede, så vel som jeg kastet en halvspist halvliter Ben så vel som Jerrys beste på toppen av søppelet. Jeg forlot både Leo å tygge leketøyet hans på sofaen, så vel som dusjet i tillegg til at jeg kom tilbake til en fornøyd Leo i tillegg til en tom pint med iskrem. Jeg burde ikke vært overhodet overrasket over at han gikk for iskremen, men jeg var litt overrasket over at han ikke prøvde så bra som å få noe annet i søpla. På det tidspunktet har Erich så vel som jeg fikk panikk litt siden Leo alltid har hatt en følsom mage så godt som han nettopp hadde inntatt mye meieri med bitbiter av sjokolade. Vi så ham nøye hele natten, så vel som han var absolutt, positivt, så vel som helt fin, heldigvis. Leksjon oppdaget jeg lover !!

Siden den gang tenker han alltid på hva som kan være i søpla. Hjemme holder vi nå søppelkassen vår under vasken, så den eneste søppelkassen han har fått tilgang til er den på jobb. Uansett hva jeg kaster inn der, enten det er papir, vannflasker, “døde” leker, må han alltid finne i tillegg til å inspisere det. Noen ganger har jeg forlatt kontoret mitt og kom tilbake til Leo og spilte med et revet leketøy jeg kastet bort. Jeg skal innrømme, aller første gang det skjedde, trodde jeg at jeg skulle bli nøtt, men jeg skjønte til slutt at han bare var ekstra lure.

Jeg er ikke helt sikker på nøyaktig hvordan jeg kan trene ham med søppelplukking. Så foreløpig vil det bare eliminere søpla fra situasjonen, noe som ikke er en dårlig ting antar jeg.