0

[Nytt produkt] Advantus Oral Flea Treatment Soft Chews for Dogs

May 5, 2023

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore7

Muntlige loppeforebyggende midler har blitt populære blant kjæledyrforeldre som et rent, trygt alternativ til aktuelle ‘spot-on’ loppebehandlinger. Å gi kjæledyret ditt en smaksatt pille eller myk tygging for å drepe lopper raskt er mye lettere enn å bruke en fet, rotete loppeforebyggende. Frem til nå, hvis du ønsket å gi kjæledyret ditt en tyggbar loppebehandling, måtte du få resept fra veterinæren din. For å løse dette problemet skapte Bayer Advantus Oral Flea Treatment myke tygginger for hunder, et alternativ over-the-counter til reseptbelagte loppemedisin. Disse salte myke tyggene kan brukes trygt som et kortsiktig eller langsiktig loppekontrollalternativ som ikke krever veterinærbesøk.

Ulemper med aktuelle loppebehandlinger

Hvis du noen gang har brukt aktuelle loppeforebyggende for å sikre kjæledyrhunden din fra lopper, vet du at forsiktighetene og bruksinstruksjonene kan være skremmende. Mange instruerer deg om å dele håret på ryggen til kjæledyret ditt og presse røret for å påføre akkurat nok av væsken, men ikke for mye, da det kan renne ned kjæledyrets sider. Nøyaktig plassering er avgjørende slik at kjæledyrhunden din ikke kan slikke den av, men likevel er full effektivitet sikret.

Det er også nødvendig i noen tilfeller å holde kjæledyrhunden din utenfor vannet i en periode, og vekk fra andre familiegrad og barn etter å ha brukt aktuell loppebehandling. En annen ulempe er muligheten for ugunstige hudreaksjoner som svie, prikking, kløe, rødhet eller nummenhet. Alt dette kan føles litt skummelt og sende noen bekymrede kjæledyrforeldre som søker etter andre alternativer.

Fordelene med tyggbar loppemedisin for hunder

Utviklingen av muntlige loppeforebyggende stoffer har blitt omfavnet mye av både veterinærer og kjæledyrforeldre. Lopppiller og myke tygging er normalt smaksatt, så de er enkle å administrere og ikke trenger noen driftsstans for kjæledyret ditt. Det er ikke noe rot, ingen grunn til å isolere behandlede familiekjæledyr fra resten av familien, og ingen bekymringer for bading eller svømming.

Det som er best med orale loppebehandlinger er at de har vist seg å være 11,5% mye mer effektive enn aktuelle loppeforebyggende! Bivirkninger for mange tyggbare loppebehandlinger er sjeldne og ikke alvorlige, og består generelt av sporadisk oppkast eller myk avføring. Disse varierer selvfølgelig fra produkt til produkt, så det er best å lese etiketten eller pakkeinnsatsen for komplette detaljer.

Advantus Oral Flea Treatment myke tygging for hunder dreper lopper raskt

Advantus Oral Flea Treatment myke tygging for hunder er formulert for å eliminere voksne lopper på kjæledyrhunden din raskt – uten resept.

Disse salte myke tyggene dreper med suksess 96% av voksne lopper innen 4 timer etter administrasjon. De er trygge og effektive for hunder og valper over 10 ukers alder, og veier over 4 kg.

Med Advantus er det ingen begrensninger for bading eller svømming og ingen øyeblikkelige ‘karantene’ av behandlede familiedyr som med aktuelle loppebehandlinger. Denne FDA-godkjente formelen er trygg å bruke med hjerteormforebyggende, kortikosteroider, antibiotika, vaksiner, avormere og sjampoer.

Advantus er tilgjengelig i to doser: 7,5 mg for hunder og valper 10 ukers alder eller eldre og 4-22 kg, og 37,5 mg for hunder 10 ukers alder eller eldre og veier mellom 23-110 pund.

Enten du trenger en rask, over-the-counter-løsning for et akutt loppeproblem eller et daglig alternativ til månedlige topicals Advantus Oral Flea Treatment Soft Chews for Dogs er den ideelle løsningen.

Vinn gratis Advantus Oral Flea Treatment myke tygging for hunder!

Trenger kjæledyrhunden din Advantus Oral Flea Treatment myke tygging for hunder? Bare legg igjen en kommentar nedenfor og nevn hvilken størrelse du trenger (7,5 mg for hunder og valper 4-22 kg, eller 37,5 mg for hunder 23-110 pund) for en sjanse til å vinne en gratis Advantus oral loppebehandling myke tygg !

En vinner blir valgt tilfeldig onsdag 29. mars 2017, så alle som deltar har en sjanse til å vinne! (Begrenset til innbyggere i USA) Lykke til!

Gratulerer til tegningsvinnerne: Dot A. (37,5 mg) og Maria G (7,5 mg). Se etter en e -post fra oss om å hevde premien din.

DogsFlea og TickGiveaways Ny produkter