0

Daisy tar Frolicat Pounce -leketøyet for en spinn

May 16, 2023

Legg til denne delings -knappen til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore3

Det er på tide at jeg kommer på jobb! Som en del av mine offisielle oppgaver som leketøytester, har jeg blitt bedt om å prøve ut denne Frolicat Pounce roterende katteteseren, så jeg har fått tid i min travle timeplan. Pawen min er alt sammen og klar!

Assistenten min Harley er spesielt i ekstase for å prøve ut dette leketøyet. Harley har alltid elsket å jage øgler, men nå som vi har flyttet til denne Highrise -bygningen, har han ingen sjanse til å øve på jaktferdighetene sine. Den gule musen i leken kalles “Marshal Maus.” Når du slår på leken, beveger musen seg bakover og fremover og beveger seg rundt banen og inn i de skjulte hullene i sporet. Harley sier “La spillet begynne!”

Jeg vil snoopervise mens Harley kommer i gang. Whoa, den sprø musen er sikker på uforutsigbar! Harley og jeg er fascinert av det.

Jeg vil bare gå til side og la Harley ta over. Dette leketøyet har en tidtaker, så den slås automatisk av etter 10 minutter, slik at Harley ikke kan bruke hele dagen på å leke med leker og glemme de andre forpliktelsene hans.

Noe av det kule med dette leketøyet er at det har fire forskjellige hastighetsinnstillinger. Harley liker den raskeste hastigheten som er mest.

Jeg vil bare følge med på Harley for å sikre at han følger retningslinjene for dette spillet. Du husker kanskje en annen forekomst Harley hadde på banen …

Harley og jeg trodde begge at dette leketøyet var tonn. Og gode nyheter: Vi har to å gi bort! Bare legg igjen en kommentar til dette blogginnlegget som skal legges inn i vår tilfeldige tegning. lykke til!

OPPDATERING: Gratulerer til Karen Rutkowski og Lisa M! Du vant vår tilfeldige tegning for Frolicat Pounce -leketøyet. Se etter en e -post fra oss.

Katteleker