0

Et morsomt postkort av hunder som bærer topphatter og briller hitched til en vogn – virkelig!

March 24, 2022

En gang om gangen hadde den øverste luksusen i barndomspillet en liten vogn eller vogn som kunne trekkes av en utdannet geit eller familiehunden. Shetland ponies var sjeldne og ganske dyrt til tidlig på det 20. århundre. Dette morsomme postkortet, som kan være kanadisk, viser en ung gutt med en veldig god liten vogn som faktisk var sannsynligvis beregnet for bruk med nevnte ponnier – men han kjører “et par veldig morsomme hunder. Den lille jenta, som ser ut til å være sin søster, leter etter å bruke et gammeldags spinnhjul. Ta en titt på detaljene nedenfor!

Postkort av uidentifisert ung gutt og jente med hunder som drar vogn – iført briller og topphatter. Velox postkort, muligens kanadisk, ca 1920.
Detalj av fotografiet ovenfor.

Jeg tror at disse to langbente hundene er søsken. Og ikke bare har de på seg topp hatter og briller, men de holder leire rør i kjeftene sine!

Jeg har ingen anelse om omstendighetene. Jeg ønsker absolutt at jeg hadde identiteter for disse barna og hundene! I alle fall er dette bare ett mye mer eksempel på humor og spill som var, og er typisk assosiert med kjæledyrhold.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.
Mer

LinkedIn.
Tumblr.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

“Crosby sulten kjæledyr”: frokost med hunden, katt og papegøye, rundt 1907march 29, 2018in “kattfotografering”
Bulldog Humor: handelsskort kommentarer på vakthundene i byen Lifemarch 22, 2017in “Reklame handelskort”
Dog Toys: Fornøyelse fra to poeng av viewottober 26, 2017in “Animal Humor”