0

Hjørnetenner i kostyme

May 14, 2022

En Doberman i Bunny Ears, en mops i en fjørfeedrakt, en Berentes fjellcerin som King Tut. Wow, hvem forsto andre hunder enn Chihuahuas kledde seg ut? Først først trodde jeg “Indognito: A Book of Canines in Costume” av Karen Ngo ville bare være en hund-foto-bok som er gjort like godt flere ganger. Vel, det er ganske mye. Imidlertid er det greit siden folk alltid liker å se på bedårende dyr, spesielt hunder.

Det var godt å se en rekke raser (bildet nedenfor er ikke et av NGOs bilder). Selv noen få mutter kledd i sitt fineste så vel som dukket opp. Søker med “Indognito”, jeg var sjalu, jeg kom ikke på dette konseptet først. Jeg trodde på å gjøre noe lignende som “mutts in drag”, men jeg tror ikke det også ville gjennomgå. Disse bildene er nydelige, og viser hver private hundes karakter – eller i det minste toleranse.

Jeg er ikke en til å kappe kjæledyrene mine, men det er morsomt å flau, så vel som å irritere dem nå så vel som da (som ved å kaste dem en bursdagsfest). Jeg har tenkt på å kle Feline -speideren min som prinsesse denne Halloween bare siden den ville være søt. Er det dårlig?

Vel, hvis du er i bedårende hjørnetannbilder i tillegg til å kle på hunden din, vil du virkelig glede deg over boka “Indognito.” Eller du kan gi den bort som en gave, og det er det jeg skal gjøre.

Hvis du ønsker en mulighet til å vinne en kopi av Indognito ($ 19.99, Hachette Book Group Us), leverer jeg en konkurranse. Det vil være to vinnere, den ene vil få en kopi av “Indognito” så vel som den andre vil få en kopi av “Bliss to You”, av Golden Retriever Trixie Koontz. Det er tre metoder å komme inn. Du kan velge en eller gå inn på alle tre metodene hvis du ønsker:

1. Komponer en gjestutløp for den mutt

2. Komponer en evaluering av den mutt

3. Svar på å overholde bekymringene for at mutt enten ved å sende meg en e -post på lindsay@thatmutt.com eller legge igjen en kommentar:
– Hva har du oppdaget fra bloggen min? Nøyaktig hvordan har det hjulpet deg?
-Hva slags meldinger gleder du deg over å lese (30-dagers utfordringer, personlige historier om ess så vel som jeg, avler profiler, vanlige spørsmål, trening samt vaner innlegg osv.)
– Hvilke meldinger unngår du over eller oppdager virkelig slitsomme (se over)?
– Hva vil du se mye mer av?
– Noe annet?

Konkurransen avsluttes torsdag 2. oktober klokka 12.00. Alle som kommer inn vil få en lenke i tillegg til å nevne på bloggen min. Selvfølgelig vil jeg publisere alle gjestemeldinger som antar at de passer for bloggen min.

Takk skal du ha!

(Bilde fra spoilurpets.com)