0

[Nytt produkt] Gen7Pets innendørs teppe liten rampe

March 30, 2023

Legg til denne delings -knappen til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore19

Tillater du kjæledyret ditt på møblene? For noen kjæledyrforeldre er det høydepunktet å komme hjem for å kose seg i sofaen med et elsket kjæledyr. Å komme av og av møbler er enkelt for oss, men det krever mye krefter for en hjørnetann eller katt å hoppe så langt. Tross alt var det få av oss som noen gang kunne hoppe på en overflate som er like høy (eller høyere) enn vi er! År med anstrengende hopping kan ta en toll på kjæledyrets ledd. Gen7Pets innendørs lille rampe gjør at du kommer av og på sofaer, stoler og senger enklere på kjæledyrets ledd for å hjelpe til med å avverge leddskader og leddgikt.

Hopping er kjæledyrets supermakt

Riktignok er hopping ikke den eneste supermakten kjæledyret ditt kan ha. Tenk på kjæledyrets utrolige luktesans som kan utrydde den minste maten av mat som utilsiktet falt på gulvet, eller hvordan noen dyr gjenkjenner lyden fra familiebilen før den til og med trekker i innkjørselen. Fortsatt er evnen til å hoppe høyere og lenger enn noe menneske noen gang (proporsjonalt sett) virkelig bemerkelsesverdig. Faktisk kan sunne hunder hoppe så langt som en kroppslengde høyt mens katter kan hoppe mellom 5 til 6 kroppslengder!

Selvfølgelig kan denne hoppende supermakten misbrukes. Katter som så lett kan nå benkeplater, og til og med toppen av kjøleskapet vil sannsynligvis gjøre det med eller uten ditt samtykke. Hunder som kan hoppe et hagegjerde, kan være ganske glade for å vise deg hvordan det gjøres. I tilfeller som disse kan kjæledyrforeldre trenge å trene dyrene sine til å bruke sine utrolige hoppferdigheter bare hvor og når det er aktuelt.

Hvordan du kan ivareta kjæledyrets ledd

Leddgikt hos dyr er mye mer vanlig enn mange kjæledyrforeldre kanskje tror. Faktisk har over 90% av eldre katter leddgikt, mens 1 av hver 5 hund over 7 år har leddgikt. Daglig hopping kan føre til leddskader, uavhengig av kjæledyrets størrelse eller alder. Dette er grunnen til at felles kosttilskudd ofte anbefales av veterinærer som en del av kjæledyrets vanlige omsorgsregime. Ingredienser som glukosamin, kondroitin, MSM og Perna canaliculus anses å være effektive til å beskytte leddstrukturer og funksjon for forbedret mobilitet.

Kjæledyr med smertefull leddgikt eller slitasjegikt kan dra nytte av ledd medisiner, noe som ofte er foreskrevet av veterinærer for å håndtere smerter i leddgikt og betennelse.

Hvis kjæledyret ditt ofte sover på et hardt gulv, kan det være lurt å fraråde dette, da det kan være vanskelig på albuer, knær, hofter og ryggraden. Et ortopedisk eller hukommelseskum kjæledyrbed er en flott måte å holde kjæledyret varmere og mye mer behagelig mens du tar spenningen fra ledd og trykkpunkter.

Kjæledyr som er overvektig, kan oppleve leddsmerter som et resultat. Å etablere regelmessig trening og spilletid, i tillegg til å bytte til kjæledyrmat som er formulert for vekttap, kan hjelpe kjæledyret ditt i form og lindre spenning på leddene.

Du kan også hjelpe deg med å ivareta kjæledyrets ledd ved å levere en enklere vei av og på møbler med kjæledyrtrinn eller ramper. Dette vil redusere antall ganger kjæledyret ditt må hoppe på en dag.

GEN7PETS innendørs-sparpete Liten rampe sparer spenning på kjæledyrets ledd

Hvor mange ganger hopper kjæledyret ditt av og på møblene på en dag? Det er mulig at kjæledyret ditt kan hoppe 10 ganger om dagen eller mer! Spar små skjøter fra all slitasje med Gen7Pets innendørs lille rampe.

Denne strømlinjeformede, men stabile kjæledyrrampen har enkle å bruke og lagre, men som har ideelle funksjoner for å gjøre det enkelt for kjæledyret ditt å trygt nå sitt favoritt hvilested uten å hoppe. Dette er spesielt nyttig for eldre kjæledyr, hunder og katter som lider av leddgikt, og de som har hatt nyere kirurgiske inngrep.

Gen7Pets innendørs lille rampe er sterk nok til å støtte dyr som veier opptil 200 kg. Slip-teppetrinnet er mykt på labben mens de fremdeles tilbyr god trekkraft for sikker fotfeste.

Den skjøtede designen lar rampen brettes flatt slik at du kan skyve den under sofaen eller sengen når den ikke er i bruk. Det er til og med en innebygd gummiavtale med enkel gjennomføring for å flytte rampen til et annet rom eller for å lagre den i et skap.

Når de er åpne, er Gen7Pets innendørs lille rampetrinn 42 ″ lang x 16 ″ bred x 1,5 ″ tykk. Når den brettes, trinn 21 ″ lang x 16 ″ bred x 3 ″ tykk. De nøytrale fargene smelter sammen med hvilken som helst dekor, og stash den bort når selskapet kommer er en lek.

Gjør kjæledyrets liv litt enklere mens du beskytter felles helse og funksjon med Gen7Pets innendørs lille rampe.

Vinn en helt gratis Gen7Pets innendørs lille rampe innendørs!

Trenger du og kjæledyret ditt en Gen7Pets innendørs lille rampe? Bare legg igjen en kommentar nedenfor for en sjanse til å vinne en helt gratis Gen7Pets innendørs lille rampe fra 1800Petmeds!

En vinner blir valgt tilfeldig, så alle som deltar har en sjanse til å vinne! (Begrenset til innbyggere i USA) seierenNER blir kunngjort tirsdag 27. juni 2017! lykke til!

Gratulerer til tegningsvinneren, Christen G. Se etter en e -post fra oss med detaljer om å kreve premien din!

GiveawaysJoint HealthNew Products