0

PETMEDS® hjelper hovne ledd med Glyco-Flex for Dogs

November 9, 2022

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore3

Det er ingenting mye mer nedslående for kjæledyrseiere enn å se at deres eldre familiegrad har vanskeligheter med å bevege seg på grunn av stive leddgikt ledd eller ryggradssykdom. Selv yngre familiekjæledyr som utvikler leddgikt sekundært til leddbåndstårer som korsbånd i leddbånd eller eksponering for flåttbårne sykdommer som Lyme-sykdom, kan utvikle tegn på ubehagelig bevegelse og halthet.

Det er da fantastiske leddprodukter som Glyco-Flex av Vetriscience kan dramatisk lindre symptomer i mange kjæledyr. Hovedingrediensen i dette produktet, Perna, har blitt studert i menneskelig medisin i årevis, og kan drastisk hjelpe familie kjæledyr med smertefulle eller hovne ledd.

Perna er naturlig høyt i glukosamin og kondroitinsulfat og er også kombinert med MSM i mange av glyco-flex-linjene for ytterligere lindring av ubehag. Avhengig av alvorlighetsgraden av felles problemer, inkluderer produktalternativene Glyco-Flex I, II eller III. Bivirkninger er sjeldne, men kan omfatte diaré og/eller oppkast.

Før de gir noe glukosaminprodukt til et diabetisk kjæledyr, må kjæledyrets veterinær først konsulteres. Hvis Glyco-Flex alene ikke hjelper til med å minimere symptomer, kan man prøve andre naturlige tilskudd som proanthozone, Yucca-intensive eller reseptbelagte medisiner som tramadol eller andre ikke-steroide antiinflammatoriske medisiner som Metacam eller Rimadyl.

Når du gir dette produktet til familiens kjæledyr, kan en klient spørre hvorfor produktet har en sterk fiskelukt. Det er fordi Perna faktisk er den grønne lippet havmusling, men det er absolutt en velsmakende blåskjell for mange hunder, og en som kan tilby dramatisk symptomatisk lettelse i mange kjæledyr.

Artrittjunktets helse