0

ADAPTIL® – Pet Dog Sitering feromoner for å minimere hundens stress og angst

September 17, 2022

i dag skal jeg fortelle deg om et produkt som heter Adaptil® for hunder som er laget for å minimere hundens stress og angst ved å bruke pethunden å tilfredsstille feromoner.

Produktet kan hjelpe en kjæledyrhund til å føle seg komfortabel i stressende situasjoner. Jeg vil på samme måte fortelle deg om et tilknyttet produkt for katter som veterinæren vår foreslo for min Feline Scout.

Jeg er heldig at mine to hunder ess så vel som Remy ikke er engstelige eller livredde for tordenvær, fyrverkeri eller blir alene. Imidlertid er denne typen “hendelser” typiske årsaker til at mange hunder føler seg engstelige eller stressede.

Hundene mine har en tendens til å bli engstelige når jeg sjekker ut veterinæren eller når vi reiser. De sutrer så vel som bukse så vel som du kan se glede så vel som nervøsitet i ansiktet. Jeg er sikker på at mange av dere kan forholde deg!

Denne publiseringen kan bestå av tilknyttede lenker. Den mutten kan tjene penger på virksomheten påpekt i dette innlegget.

Adaptil® for hunder – feromoner for å redusere hundens angst

Denne publiseringen er sponset av CEVA Animal Health, produsenten av Adaptil® for hunder samt Feliway® for katter.

Hvis du tenker på å prøve noen av disse produktene til kjæledyrene dine, har vi en gave på slutten av dette innlegget. Begge produktene tilbys uten resept med forskjellige veterinæreres kontorer så vel som med PetSmart så vel som Amazon.

CEVA Animal Health and Wellness uttalte at Adaptil® etterligner de naturlige hundeknappende feromonhundene forstår fra fødselen som kan hjelpe dem med å føle seg risikofrie så vel som trygge i miljøet. Sjekket ut mye mer om Adaptil® her.

Feromoner er kjemikalier som er skapt så vel som frigjøres i atmosfæren av dyr. De jobber utenfor kroppen, så vel som kan påvirke andre av andre av arten.

ADAPTIL® DAP PET DOG SITEING Feromoner

ADAPTIL® DAP – Pet Dog Apping feromoner kan hjelpe en kjæledyrhund med et stort spekter av problemer som:

separasjonsangst
angst under tordenvær
Frykt for fyrverkeri
besøker veterinæren
reiseangst
tilpasse seg et nytt hus (tenk fosterhunder, en ny valp eller nylig omfavnet hunder)
stress rundt besøkende i hjemmet

Adaptil® er opprettet for å hjelpe hunder med å føle seg mye mer trygge, så vel som må minimere eller stoppe stressrelatert atferd som slikking, skjelving, bjeffing, hylende, ødelegge boligeiendommer eller ha ulykker.

Jeg lagde en kort video om Adaptil® for hunder her:

Ceva Animal Health and Wellness uttalte at Adaptil® er ikke-sedering, så vel som ikke er et medikament. Det er risikofritt å bruke med alle andre behandlinger eller forhold, samt resept ikke er nødvendig.

Adaptil® tilbys i en rekke brukervennlige utvikler, inkludert:

Adaptil® spray – kan brukes til hundens sengetøy, en bandanna eller et leketøy

Adaptil® Collar – Flott for reise, turer, treningskurs osv.
Adaptil® Diffuser – Finest for bruk hjemme for nylig omfavnet hunder, separasjonsstress og angst eller bekymring for besøkende, stormer, fyrverkeri, etc.

Adaptil® tilbys med forskjellige veterinæreres kontorer, PetSmart samt Amazon (AFF -lenker ovenfor).

Hundene mine har en tendens til å bli engstelige i bilen, så jeg har nylig brukt Adaptil® -sprayen på bandannas som de brukte på en biltur. De har ikke ekstrem angst, men det så ut til å hjelpe dem med å rydde opp i løpet av vår 3-timers kjøretur.

Feline -speideren min, derimot, kan være et engstelig vrak! Den aller første gangen jeg hørte om Adaptil® så vel som Feliway® var virkelig med veterinæren vår. Han foreslo Feliway® for speider.

Feliway® – feromoner for katter

Feline -speideren min er så livredd for veterinæren at han vil suste, bite så vel som riper når han føler seg truet. Det er stressende for alle når speideren ser veterinæren! Så mye å sikre at jeg i noen år bare ikke tok ham med til veterinæren siden det ikke var verdt stresset.

På grunn av speiderens ekstreme frykt ga veterinæren vår Feliway® -sprayen for å hjelpe vår kattete å føle oss mye sikrere. Sjekket ut mye mer om Feliway® her.

Feliway® etterligner den naturlige feline ansiktsferomonen som ble brukt av katter for å markere området deres som trygt, ifølge CEVA. Av denne grunn kan det hjelpe katter til å føle seg mye mer trygge når de tar seg av stressende omstendigheter som:

reise
beveger seg
Hvis du (gisper!) Legg til en ny katt til familien! (Se Feliway® Multicat)

For å hjelpe speideren med å føle oss tryggere på veterinæren, satte vi Feliway® -sprayen på et håndkle i hans katteleverandør før vi dukket opp på veterinæren. Vi sprayet på samme måte på en tOwel som vi la over transportøren hans.

Kombinasjonen av Feliway® så vel som en alvorlig individuell veterinær hjelper speideren føler seg trygg tilstrekkelig til at han ikke lenger viser aggresjon. Han er fredelig så vel som anspent, men ingen susende eller bite. Jeg trodde aldri at det ville være mulig med min bit Psycho!

Feliway® tilbys i samsvar med formater:

Feliway® spray – kan brukes til kattens sengetøy som vi gjorde med speider eller i deres leverandør for reise
Feliway® diffuser – for i hjemmet
Feliway® Multicat diffusor – hjelper til å minimere spenning så vel som tvist mellom hjemmekatter eller fosterkatter
Feliscratch®-for å regi av riper til skrapingsposten

Feliway® tilbys med veterinærkontorer, PetSmart samt Amazon (AFF -lenker over).

Giveaway – Win Adaptil® eller Feliway® for kjæledyret ditt

April er virkelig de-stress din kjæledyrmåned, i tillegg til CEVA Animal Health and Wellness gir bort et utvalg av Adaptil® eller Feliway® til to besøkende av den Mutt.

For å komme inn, alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar nedenfor for å la meg forstå hvorfor kjæledyret ditt kan ha nytte av disse produktene. Vinnerne vil velge om de vil at kjæledyrhunden eller kattversjonen samt hvilket produkt de vil prøve (diffusor, spray, etc.)

Tirsdag 1. mai velger jeg de to vinnerne tilfeldig. Trenger å ha en amerikansk postadresse for å vinne. Jeg vil varsle vinnerne via e -post aller først, så vel som å avsløre dem her.

Har du noen form for bekymringer for Adaptil® eller Feliway®?

La meg forstå i kommentarene, i tillegg til å dele denne publiseringen hvis den vil hjelpe et kjæledyr du kjenner. si takk til deg!