0

Hvorfor jeg elsker Chewy.com

August 3, 2023

Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker*

Jeg har bestilt kattes søppel og andre forsyninger fra Chewy.com i årevis. Jeg liker ikke spesielt å handle og løpe ærend, og jeg elsker å få ting levert. Mellom Chewy.com, Amazon og Prime Now (for dagligvarer) sparer jeg faktisk mye tid som jeg ellers ville bruke på å gå til flere butikker, for ikke å snakke om å sitte i trafikken.

I tillegg til den store bekvemmeligheten, er det mange andre grunner til at jeg elsker Chewy.com

Rask (og gratis) frakt

Avhengig av hvor du bor, kommer bestillingen din om 1 til 2 dager. De sender bare innenfor det sammenhengende, og så lenge du bestiller innen 16:00, vil bestillingen din normalt sende samme dag. Mine bestillinger kommer alle med Fed Ex dagen etter at jeg bestiller. Frakt er gratis for bestilling over $ 49, men selv om du bestiller mindre enn det, er fraktavgiften deres bare $ 4,95.

Gode ​​priser

For de fleste varer har jeg funnet ut at Chewy.com tilbyr de laveste kostnadene rundt.

Eksepsjonell kundeservice

Jeg vet ikke hvordan Chewy.com gjør det, men kundeservicen deres er helt fantastisk. Deres 100% ubetingede oppfyllelsesgaranti er bare det – 100%. Bestilte du et tilfelle av mat bare for å finne at katten din ikke liker smaken? Ikke noe problem, Chewy vil utstede en fullstendig refusjon.

Forleden la jeg en bestilling på kattesøkt, bare for å huske noen timer senere at jeg ikke klarte å huske å legge til to gjenstander. Jeg satte en annen bestilling, og la til at det kommer til en terskel på $ 49, så jeg ville få gratis frakt. Rett etterpå mottok jeg en telefon fra en vennlig Chewy.com kundeservicerepresentant, og spurte om jeg mente å duplisere produkter fra min forrige bestilling. Da jeg forklarte at jeg bare la til produktene for å få gratis frakt, frafalt de fraktavgiften på min andre ordre, selv om det bare var varer på 12 dollar.

Autoship -alternativ

Jeg er ikke tilhenger av autoship, men det vil spare deg for penger (opptil 30%), og det kan gjøre livet ditt enklere. Fortell seig hvor ofte du vil ha et produkt som sendes, og de sørger for at det dukker opp hjemme hos deg regelmessig. Autoship er enkelt å sette opp, og du kan ta en pause, endre eller avbryte forsendelser når som helst.

Enormt utvalg av produkter

Valget av merker og produkter er overveldende, og de legger til nye produkter hele tiden. Og nettstedet deres er lett å navigere – en seier -seier.

Jeg var litt nervøs da Chewy.com ble kjøpt av Petmart i april 2017. Når små butikker eller kjeder blir kjøpt av større, skifter fokuset ofte fra tjeneste til volum. Så langt har jeg ikke sett en nedgang i Chewy.coms service eller kvalitet, noe som gjør meg veldig glad.

Chewy.com gjør absolutt livet mitt enklere. Jeg handler fremdeles i min lokale uavhengige dyrebutikk for noen av vår frosne rå mat og en og annen hermetikk til jentene (de spiser stort sett rå, så det er ikke fornuftig å bestille en hel sak med bokser for oss, men for søppel , godbiter og andre forsyninger, Chewy.com er min gå til Source for Cat Supplies.

*FTC -avsløring: The Mindful Cat er en deltaker i Chewy.coms tilknyttede program. Dette betyr at hvis du bestemmer deg for å kjøpe gjennom noen av koblingene våre, får vi en liten provisjon. Vi sprer bare ordet om produkter og tjenester vi enten har brukt eller vil bruke oss selv. The Mindful Cat er en deltaker i Amazon Services LLC Associates -programmet, et tilknyttet annonseringsprogram designet for å levere et middel for oss å tjene kostnader ved å lenke til Amazon.com og tilknyttede nettsteder. Dette betyr at hvis du bestemmer deg for å kjøpe gjennom noen av koblingene våre, får vi en liten provisjon. Vi sprer bare ordet om produkter og tjenester vi enten har brukt eller vil bruke oss selv.

Ingrid King

Innholdsfortegnelse
Rask (og gratis) frakt
Gode ​​priser
Eksepsjonell kundeservice
Autoship -alternativ
Enormt utvalg av produkter

«Hvordan Assisi -sløyfen hjalp Gus med å leges fra veisskader
The Cats Motion Picture Trailer: Rare eller spennende? »

25 kommentarer til hvorfor jeg elsker seiget.com

Anna sier:

8. juni 2021 klokka 12:17

Jeg elsker seig! Da vår eldre katt krysset Rainbow Bridge, ringte jeg for å avbryte medisinene hans, og de sendte et bukett- og kondolansekort! De har tatt godt vare på kjæledyrene våre. Jeg handler fremdeles på lokale steder for å støtte dem, men Chewy er min viktigste leverandør for medisiner og fôr og godbiter.

Svare

MountainKiddo sier:

20. oktober 2019 kl. 22.11

Jepp! Jeg elsker Chewy.com også. Jeg pleide å kunne få primalt svinekjøtt til gjengen min der, men i det siste formuleres det ikke riktig eller noe oppstår under frakt, og når jeg åpner posen lukter den som gjær. Men det er sannsynligvis primalproblemet, ikke Chewy’s. Og jeg er enig i at Chewy har eksepsjonell kundeservice. Bare si at du ikke er fornøyd, og de er på det.

Den beklagelige tingen med Chewy er at de samarbeidet med FedEx. Disse menneskene er det verste leveringsselskapet jeg noen gang har møtt. De leverer opp kartonger, søppelposene mine pleide alltid å være ødelagte, og de dehydrerte matvarene jeg bestiller er stort sett smuler når jeg renullnull