0

Hva hundene våre instruerer oss

August 21, 2022

Hva har hjørnetannen din lært deg? Min Mutt minner meg om noen få ting hver dag, liker alltid å tilgi, lytte og ha et åpent sinn. Han liker å prøve nye ting, reise, møte andre og lære.

Min mutt er glad for å starte hver dag og lever hver dag til det fulle. Han avviser aldri en mulighet til å henge med venner. Han trenger ikke mange eiendeler i kjøpet for å føle seg oppfylt. Han liker å bare sitte og gruble på livet. Han setter pris på naturen og nyter en lang tur. Han slipper aldri sin treningskompis. Min mutt vil hengi seg til et godt måltid og er ikke redd for å ta en lur.

Mutten min dømmer ikke, han elsker bare alle, hjørnetann eller menneske, for hvem de er. Han vet at opptredener ikke er alt, liker å gå rundt og bryr seg ikke om hva noen mener. Han snakker når han er opprørt, men trekker fra seg ting når de ikke er verdt det. Han starter aldri en kamp, ​​har aldri en nag, lyver aldri. Han er alltid der.

Min Mutt lærer meg hvordan jeg skal bli en bedre venn.