0

Global Pet Products Trade Show Interzoo 2018 vokser internasjonalt; Pet Food Patterns Lead

May 5, 2023

Interzoo 2018, verdens ledende messe for kjæledyrforsyninger, som vil bli holdt i Nürnberg fra 8 til 11 som utenlands. Med antall utstillere krysset 2000 -merket (2016: 1 818). Virksomhet fra rundt 70 land vil vise produktene sine så vel som tjenester over omtrent 120 000 kvadratmeter med området (2016: 115 000 kvadratmeter). Trade Fair -arrangøren WZF (Wirtschaftsgemeinschaft Zoologischer Fachbetriebe GmbH) vil tilby fokuserte arrangementstiler som et innebærer av å tilby verdensomspennende levering av kjæledyrmat samt tilbehør, groomprodukter, hageprodukter så vel som rytteridrettsprodukter, i tillegg til tjenester, i i tillegg til tjenester, i tjenester, i tjenester, i tjenester, i tjenester, i tjenester, i tjenester, i tjenester, i tjenester, i tjenester, i tjenester, i tjenester, i tilbehør, i tillegg til tjenester, hageprodukter og hesteprodukter, hestesport av kjæledyr av kjæledyrmat og tilbehør, tilbehør, tilbehør, hageprodukter, hellingsprodukter, hestesport, til, tilbehør, tilbehør,. En fjerne så vel som lettfattelig måte.

Utstillere fra utlandet vil utgjøre 83 prosent av alle utstillere, en ny plate. Dessuten har renter for europeiske så vel som tyske utstillere vokst jevnlig fordi 2014. Sammenlignet med Interzoo 2016 har den delen av tyske utstillere vokst uforholdsmessig til 10 prosent.

Det afrikanske markedet er klar til å ta av
Den høye graden av internasjonalitet understreker når forsikringskravet til arrangøren er verdens ledende messe for kjæledyrforsyning. Interzoo -arrangøren, WZF (Wirtschaftsgemeinschaft Zoologischer Fachbetriebe GmbH), har møtt et løft i applikasjoner for skjermområde fra europeiske utstillere, spesielt fra Italia, Nederland, Spania, Storbritannia, Østerrike, Belgia og Frankrike; Utstillere fra Tyrkia har på samme måte vist betydelig mye mer rente i år. I utlandet har arrangøren oppdaget sterkere etterspørsel fra utstillere fra India, Canada, Kina, så vel som USA. På samme måte i Afrika vokser markedet for kjæledyrforsyning tydelig på grunn av den betydelig økende renten for å holde dyr der.

Trend til høyere kvalitet
Selv om utstillere bare vil avduke utviklingen best før messen, dukker det opp noen mønstre allerede. “Pet Snacks har gradvis ekstra fordeler, og gir mye mer enn bare smak”, rapporterte styreleder for Interzoo Trade Fair Committee, Hans-Jochen Büngener.

For hunder baserer de gradvis på ferskt kjøtt. Han uttalte på samme måte at tilsetningsstoffer for kjæledyr blir brukt i høye doser, spesielt for å støtte avansementet så vel som arbeid med ledd, leddbånd, pels samt hud, mage så vel som tarm.

Generelt blir det betalt mye mer interesse for den høye kvaliteten på kjæledyrmat, inkludert både tørrmat og våt mat. På nøyaktig samme tid ender buntstørrelser med å bli mindre. Avhengig av dyrets størrelse, ender deler opp med å bli mindre for å forhindre rester, samt sørge for at bare fersk mat blir satt i kjæledyrs boller.

Produktsegmenter
Produkter for hunder så vel som katter utgjør fortsatt den største andelen av produktene som skal vises på Interzoo 2018. Denne delen fortsetter å vokse fra et høyt nivå: 43 prosent av utstillere vil presentere produkter i dette segmentet. Den nest største produktseksjonen består av produkter for små dyr så vel som gnagere, og utgjør 12 prosent av utstillere. Elleve prosent av utstillere vil fokusere på akvariumtrender. Ni prosent av utstillere vil presentere produkter for kjæledyrfugler, mens terrariumprodukter så vel som produkter for dyr utenfor dyr hver for 9 prosent av utstillere.

Interzoo Country Sessions
Interzoo Country Sessions er underforstått for å fremheve fremskritt av forskjellige markeder rundt om i verden. Deltakerne kan forvente kondenserte presentasjoner om fremme av kjæledyrforsyningsmarkedet i hvert land, i tillegg til informasjon om importbehov så vel som spesielle egenskaper som krav skal observeres. Denne informasjonen vil bli gitt på førstehåndsbasis av foreninger fra hvert land eller av markedsundersøkelsesstudiefirmaet Euromonitor. Besøkende kan dra til Country Sessions (Hall Brüssel 2, NCC Mitte) helt gratis.

Høydepunktene i Interzoo Country Sessions inkluderer informasjon om kjæledyrforsyningsmarkedet i USA (onsdag 9/5/2018, 11:00 til 12:30 p.m.), samt markedsoversikt for Kina (onsdag 9.5.2018 2:30 til 16:00) samt Brasil (torsdag 10.5.2018, 10:00 til 11:30). Paula Flores, spesialisten i avgift for kjæledyrforsyningsindustrien ved markedsundersøkelsesstudiefirmaet i Euromonitor, vil presentere innsikt i kjæledyrforsyningsmarkedene i USA så vel som Kina.

Animal Welfare at Interzoo: Station for besøkende kjæledyr
Igjen i år vil arrangøren tilby en godt verdsatt tjeneste for handelsbesøkende, de besøkende kjæledyrstasjonen mellom østinngangen samt Hall 7A. Besøkende som tar med seg hundene sine, vil ha valget mellom å la dyrene sine se utEtter av arbeidere i Nürnberg Animal Shelter helt gratis. Den eneste etterspørselen er presentasjonen av et vaksinasjonskort med gyldig rabiesvaksinasjon.

Som verdens ledende messe for kjæledyrforsyninger, er Interzoo rettet mot industrielle foretak som selger dyr samt kjæledyrforsyning, kjæledyrmat samt tilbehørsprodusenter, veterinærer, regulerende myndigheter samt industrielle forbrukere som veterinærklinikker, alternativ dyrehelse og velvære Utøvere, dyre ombordstigningsfasiliteter samt pleiesalonger for kjæledyr. For mye mer info om anskaffelse av akkreditering som handelsbesøkende, vennligst gå til: www.interzoo.com/no/visitors

Arrangøren av Interzoo er WZF GmbH (Wirtschaftsgemeinschaft Zoologischer Fachbetriebe GmbH), som har utnevnt NürnbergMesse GmbH til å drive utstillingen.