0

Dr. Heidi Lobprise som heter Germinder Power of Pink Honoree

May 7, 2023

20 -årsjubileumsfeiring fortsetter under under

Pet Dental Health Month

Veterinær tannbehandling og senior kjæledyrpleie er hennes livslange lidenskaper. For det og hennes fortsatte ledelse i yrket, har Heidi Lobprise, DVM, DAVDC, blitt kåret til en Germinder + Associates Power of Pink Honoree. Lobprise dukket opp for spesielle signeringer av hennes nyeste bok, Blackwells fem minutter -7, 2018. Hun har også nylig bidratt med tanninnhold til Germines GNFP Digital nedlastingsmodul. #Germinder20 #powerofpinkhonoree

Heidi Lobprise DVM, DAVDC

Når jeg aksepterer hennes ære, sa Lobprise: ”Jeg har vært så velsignet med å kunne gjøre noe jeg gleder meg over til i dag; Dette er for alle kvinnene i vårt yrke – fra fortiden – til fremtiden. ”

Lobprise er en hyppig foreleser, forfatter og tidligere president i American Veterinary Dental Society. Hun har hatt tidligere stillinger ved Zoetis (tidligere Pfizer Animal Health) og Virbac Animal Health og praktiserer for tiden veterinærmedisin ved Main Street Veterinary Dental Clinic. Hun og Germinder + Associates-grunnleggeren Lea-Ann Germinder møttes under Lobprise’s Residency med Dr. Robert Wiggs, en av de tidlige diplomatene til American Veterinary Dental College. Wiggs var den første talspersonen for “Dyrene trenger tannpleie, også” -kampanje. I å huske den perioden, sa Germinder,

“Å skape dyrene trenger tannpleie, for kampanje på vegne av AVDS, AVMA og Hills kjæledyrnæring, som fullt ut underviste kampanjen, var hvordan jeg begynte å jobbe med essensielle meningsledere innen veterinærmedisin. Jeg føler en spesiell forbindelse til mange av menneskene som ledet meg og som jeg møtte gjennom den kampanjen. Heidi er en av dem. Jeg har sett nøye på hvordan Dr. Lobprise har utviklet seg profesjonelt fordi bostedet hennes med Dr. Wiggs så mange år siden. Det er en utrolig historie å se. ”

Til ære for Dr. Lobprise’s Selection, vil det bli gitt en donasjon fra en spesiell Germinder + Associates 20-årsjubileumsfond til Lutheran Church Charities K-9 Comfort Dogs. Å gi tilbake har vært et kjennetegn på Germinder + Associates fordi grunnleggelsen i 1998. Slik støtte fortsetter med jubileumsfondet. Donasjoner er allerede gitt til Weill-Cornell Breast Center, Clara Goy Foundation og Missouri Humane Society.

The Power of Pink: A Personal Story ble kunngjort i januar 2018 som en del av feiringen av Germinders 20 -årsjubileumsår. Kvinners historiefortellingsinitiativ fremhever ikke bare grunnleggerens overlevelse av brystkreft og hennes selskapshistorie, men skinner også søkelyset på 20 ledere hvis historier har berørt og inspirert germinder. Debra Horwitz, DVM, DACVB ble utnevnt til den første honoree. Ytterligere atten honorees blir utnevnt i 2018.

Germinder + Associates ble lansert i 1998 og tilbyr best i klassekommunikasjonstjenester i $ 69 milliarder kjæledyr og veterinær sektorer. Det hele kvinneeide selskapet ble opprinnelig grunnlagt av Lea-Ann Germinder, april, stipendiat PRSA i Kansas City og har nå kontorer i New York City og Kansas City. Selskapet har opprettet kategoribyggende anerkjente kampanjer; Nøreelsestjenester, kobler sammen og konsulterer ledere i både anerkjente selskaper og organisasjoner som er interessert i å gå inn i veterinær- og kjæledyrindustrien i U.S.

Goodnewspets ble lansert i 2000 og er en Germinder-eid digital publiseringsplattform som kombinerer et prisbelønnet nettsted og sosiale mediekanaler for å kurere nyheter om interesse og betydning for kjæledyrforeldre, veterinærpersoner og kjæledyrindustrien. Annonsering, usponsert og sponset innholdsdistribusjon er tilgjengelig.

GNFP Digital ™ ble lansert i 2017 og tilbyr et bredt spekter av tjenester basert på Germinder og Goodnewspets ‘ekspertise. De tilpassede digitale innholdsutviklingstjenestene og distribusjonstjenestene er levert for både nasjonale merkevarer og mindre organisasjoner.