0

Undersøkelse: Hva gjør redningsgruppen din bra?

July 8, 2022

Hva er en ting din redningsgruppe gjør det bra som du ønsker at hver gruppe kan gjøre?

Mange av dere melder deg frivillig med tilfluktsrom eller redningsgrupper, og vi kan alle lære noe av hverandre.

Så her er spørsmålet mitt:

Hva er en ting din ly eller redningsgruppe gjør det bra som du ønsker at hver gruppe kan gjøre?

Kanskje det har et fantastisk program for å takke alle frivillige. Kanskje det er vertskap for et hundevennlig 5K -løp. Kanskje det har en slags gratis kattekampanje.

Uansett hva det er, vil jeg gjerne høre det. Da kan vi alle “stjele” hverandres ideer, og forestille oss hva vi kan oppnå. Jeg vil også stille spørsmålet på Facebook og Twitter og samle alle svarene for deg.

Så … Jeg lar deg være et eksempel. Så kommer jeg ut av veien slik at du kan dele din.

I mitt samfunn i Fargo, N.D., elsker jeg hvordan katter Cradle Shelter har funnet en måte å skaffe burfrie boliger for alle kattene sine. Kattene får leve i åpne “samfunnsstil” -rom, og jeg vil gjerne at om hvert ly hadde denne muligheten. Det er så mye bedre for kattene enn å bo i små, skitne bur.

Hva er en ting din redningsgruppe gjør det bra som du ønsker at andre kan gjøre?