0

[Nytt produkt] Nøyaktig hvordan du tar hylen ut av Halloween

December 19, 2022

Legg til dette som deler ButtonsShare til FacebookFacebookfaceBookShare til TwittertWitterTwittersHare til PinterestPinterestPinterestShare til Moreaddthismore

Å bli spooket så vel som forskrekket er veldig moro på Halloween. Vi ønsker litt spøkelser velkommen så vel som nisser til dørene våre, så vel som til og med belønner dem for å skremme oss. Fra en hjørnetann eller katt kan opplevelsen imidlertid være forvirrende. All denne uvanlige aktiviteten kan føre til at noen dyr endte opp med å bli engstelige og redde. Så hva er den aller beste metoden å tilby med Halloween Heebie Jeebies?

Hvordan tilby med kjæledyrangst

Når dyr blir nervøse, kan de reagere ved å oppføre seg defensivt, gråte eller gjemme seg. Tallrike kjæledyrforeldre prøver å holde dyrene sine sekvestert borte fra ferieoppstyret. Dette kan være enda mye mer opprørende for kjæledyr, slik at de føler seg hjelpeløse eller utelatt fra festlighetene. Denne kombinasjonen av bekymring så vel som separasjonsstress og angst kan føre til riper på dører så vel som gulv, uegnet vannlating, bjeffing og sutring.

For ikke lenge siden var det eneste valget kjæledyrforeldre å trøste et livredd kjæledyr var et klapp på hodet, så vel som verbal trygghet eller å bruke veterinærmedisiner til angst. I noen tilfeller er stress og angstmedisiner en nødvendighet. Andre ganger er alle kjæledyrbehovene dine en naturlig metode for å fjerne kjæledyrstress og angst uten å påvirke en full styrke beroligende middel.

Heldigvis har vi nå mye mer milde så vel som effektive valg for å hjelpe dyrene våre med utfordrende tider.

Ta forsiktig tilbake ro med avvikling og rolige tygg

Tomlyn’s Unwind & Calm Chews er en passende metode for å tilby kjæledyret ditt en velsmakende godbit som trygt vil, så vel som effektivt eliminere kjæledyrangst.

De er på samme måte en utmerket metode for å separasjonsstress og angst hos hunder, så vel som katter når du må være borte fra huset lenger enn vanlig.

Disse kjempegode, bittestore tyggene er laget med komponenter som har en naturlig beroligende effekt, inkludert L-tryptofan, aminosyren som er oppdaget i Tyrkia som gir oss den salig avviklet følelse etter Thanksgiving-middag. Slapp av og rolige tygginger inkluderer også kamille og ingefær for enda mye mer beroligende lettelse fra akutt stress.

Midt i den glade glede av Halloween -arrangementer så vel som aktiviteter, er det enkelt å ikke huske at dyrene våre ikke helt forstår ideen om skremmende moro. Vær forberedt med en godbit som er enkel å gi, så vel som å lette kjæledyrets spenning for en morsom så vel som risikofri Halloween. For mye mer Halloween -tilknyttede kjæledyrstips, sjekket ut våre korte artikkelmetoder for å feire Halloween med kjæledyret ditt.

Angst