0

En ny fosterhund?

May 27, 2022

Eieren overgir koordinator med 4 luv hunde -redning forstår akkurat det rette tidspunktet å be meg om å tenke på å fremme en hund til. Det er hun som matchet meg med Cosmo, min forrige fosterhund, som fungerte bra hjemme hos oss.

Hun ser ut til å forstå hvilke hunder jeg kan vurdere, så vel som at jeg noen ganger bare krever å bli spurt, så vel som jeg tar en i.

Denne gangen fortalte hun meg at hun bare ønsket å drive hund av meg.

“Barkley” er en 2,5 år gammel kastrert Yorkie-blanding, sa hun. Ifølge sin nåværende eier er han en ressursverter så vel som ikke bra med katter. Han har på samme måte noen husbruddsproblemer.

Høres ut som en sjarmør?

Nå kan alle som forstår at hunder forstår denne typen problemer normalt tas vare på med noen enkle regler, en kasse så vel som en rutine. Vanligvis er det mangel på ledelse fra eierens side, så vel som ingen feil av hundens. I dette tilfellet innrømmer den nåværende eieren til og med at hun ikke har tid eller energi til å jobbe med hunden. I stedet ønsker hun å oppdage ham et flott hjem.

Når jeg blir bedt om å fremme en hund, er min aller første respons alltid den samme. Det er mitt standard svar: “Jeg vil gi det litt tanke.”

I dette tilfellet var det ikke engang 24 timer før jeg sendte en ny e -post:

”… Jeg ville være villig til å prøve det med ham fra og med 2. januar.”

Så der har du det.

“Barkley” vil være her etter det nye året.

Jeg kan fortelle ved bildet hans (nedenfor) at han styrer hjemmet der han bor nå! Er det håndkleet på stolen bare for ham? ?

Jeg kan ikke vente på sjansen til å lære Barkley nøyaktig hvordan jeg skal være hund.

Jeg er også litt bekymret for at noen kalte ham “Bark-sley.”

Følg med …

Barkley er ikke offisielt med redningsorganisasjonen ennå, men hvis du tenker på å adoptere ham, kan du begynne med å fylle ut pre-Adoption-applikasjonen med 4 LUV Dog Rescue. Når du er godkjent, er utgiftene til å omfavne en kastrert hund fra redningen $ 150.

Hvis du har noen form for bekymringer om Barkley eller adopsjonsprosessen, kan du sende en e -post til lindsay@thatmutt.com.