0

Kindred Biosciences, Inc. Åpne ny KC Animal Health Corridor Location

May 3, 2023

Kindred Biosciences kunngjør anskaffelse av Kansas produksjonsanlegg og utførelse av kommersiell produksjonsavtale for Zimeta

Kindred Biosciences, Inc., et biofarmasøytisk selskap med fokus på å redde og forbedre kjæledyrene til kjæledyr, kunngjorde i dag at det har skaffet seg et produksjonsanlegg i Elwood, Kansas. Kjøp av denne eiendommen, tidligere eid av Boehringer Ingelheim og av Strategic Veterinary Pharmaceuticals, Inc., inkluderer omtrent 8 dekar land og to bygninger som omfatter omtrent 180 000 kvadratmeter med rene rom, nytte, utstyr og relatert kvalitetsdokumentasjon egnet for lite molekyl og Biologics Manufacturing. Den totale kjøpesummen var $ 3 750 000 og selskapet forventer å stenge innen 30 dager, med forbehold om fullføringen av inspeksjons-/flidperioden og tilfredsstillelser av betingelsene for escrow.

”Vi er veldig glade for å bli et murstein og mørtel tilsetning til Kansas City Animal Health Corridor. Mens vi allerede bruker topp talent i Kansas-området, vil dette oppkjøpet tillate oss å rekruttere ytterligere talent for å støtte fremstilling av medisiner og biologikk for følgesvenn, ”uttalte Denise Bersers, medgründer og COO for Kindredbio.

Kimberly Young, president for KC Animal Health Corridor, hjalp selskapet med sitt nettstedsøk og valg av en korridorplassering.

“Kindredbio er et kjærkomment tillegg til korridoren når de starter kommersialisering av selskapets første produkttilbud og skaper nye arbeidsplasser i regionen vår,” sa Young. “Mer og mer er veksten av dyrehelseindustrien i korridoren avhengig av at unge selskaper tar innovative produkter og tjenester fra laboratoriet til markedet.”

KindredBio kunngjorde også utførelsen av en kommersiell produksjonsavtale med Corden Pharma S.P.A for fremstilling av Zimeta ™ (Dipyrone Injeksjon) for kontroll av Pyrexia (Fever) hos hester. Denne avtalen er for en innledende 3-års periode, og tillater en automatisk fornyelsesperiode på 2 år etter avslutningen av den første termin. Avtalen sørger for produksjon for å levere KindRedBios første lansering og fremtidige kommersielle kampanjer ved godkjenning av myndighetene, med evner til å vokse sammen med etterspørsel.

“Vi er veldig glade for å anskaffe dette anlegget, som lar KindRedBio oppfylle de forventede produksjonsbehovene til vår lovende rørledning, senke varekostnadene for varer og øke marginene. Anlegget vil være et optimalt storskala supplement til vårt produksjonsanlegg i Burlingame, CA, som vil være klart for CGMP-produksjonsaktiviteter om kort tid, ”uttalte Denise Bevers, medgründer og COO for Kindredbio. “Vi er også glade for å fullføre den kommersielle forsyningsavtalen for Zimeta, som gir anerkjente og skalerbar medikamentforsyning fra en vel ansett produsent.”