0

Første trinn med en valp: Hvordan vise grunnleggende lydighet

May 25, 2023

Dette innlegget kan bestå av tilknyttede lenker. Vi kan tjene penger eller produkter fra selskapene påpekt i dette innlegget.
Gjestepost av Natalie Lester, Petsafe -merkevarespesialist
Enten du oppdrar en guide kjæledyrhund valp som Colby her på Puppy in Training eller om du nettopp har adoptert en valp som et følgesvenn for familien, er en ting helt sikkert. Trening må begynne umiddelbart. Hvis du ikke begynner å lære kjæledyret ditt den ideelle oppførselen, vil de absolutt lære de gale.
Sammen med valpens første bark, må han lære å være stille. Sammen med de første glade travene rundt i huset, vil du vise dem å holde alle fire potene på gulvet (ingen hopping!). Med deres første ulykke, vil du vise dem hvor du skal potte. Sammen med denne atferden vil du også vise ham grunnleggende lydighet. Med så mye å gjøre, hvordan vet du hvor du skal begynne?
Natalie og Emmatraining -teknikker og meninger er en krone et dusin. Hver kjæledyrforelder har en, og det er så mange metoder å velge mellom. Med en ny valp er positiv forsterkning den enkleste metoden. Positiv forsterkning er definert som å legge en belønning til en oppførsel som gjøres slik at den gode atferden øker. For å vise Emma grunnleggende kommandoer bruker jeg en slikket Stik® for å oppmuntre henne til god oppførsel. For eksempel, når valpen din tar den ideelle beslutningen om å tygge på det travle kompisleketøyet, i stedet for skoen din, og du går forbi for å rose ham, liker valpen å klippe og vil øke hvor ofte han spiller med det leketøyet. Les videre for å se instruksjoner for annen viss atferd.

Valp grunnleggende lydighet
SIT: Dette var den første kommandoen jeg lærte Emma, ​​og du tror bedre at jeg brukte en slikket Stik®. Det var så avgjørende for henne å lære at hun måtte legge bunnen på bakken før hun kunne få belønningen hennes, og det var så lett å vise henne! Alt jeg måtte gjøre var å holde godbit litt høyere enn nesen og si “sitte.” Da hun løftet hodet for å nå behandlingen, ville bunnen hennes falle. Snart, så snart jeg sa sitte, slo bunnen hennes gulvet. Jeg oppfordrer henne fremdeles med godbiter og oppmerksomhet!

Seng: Jeg bruker denne den mest på kontoret vårt, men det er også gunstig hjemme når jeg har gjester. Det siste noen av mine besøkende ønsker er at valpen min overveldet dem ved ankomst. Jeg begynte med å ha henne “sitte” i sengen hennes i bånd. Jeg begynte å gå bort fra sengen, men holdt fortsatt båndet i hånden. Hvis hun ble værende, ville jeg gå inn og belønne henne. Hvis hun gikk av gårde, ville jeg lede henne tilbake til sengen mens hun sa “seng” og belønnet henne når hun satte seg ned på den. Da hun ble mye mer komfortabel med det jeg spurte (og forsto hva hun måtte gjøre for å få godbitene), kunne jeg gå rundt i sengen og til slutt slippe båndet. Nå vet hun at hun må dra dit til jeg ringer henne for å få en godbit eller litt oppmerksomhet.
Av: Å hoppe opp på folk kan absolutt være et problem, og jeg kan ikke si at Emma har helt mestret denne, men vi jobber med det! Jeg bruker denne kommandoen for å instruere Emma om å gå av, gi slipp eller gå bort fra alt hun for tiden er på. Når jeg for eksempel kommer hjem og Emma er så glad for å se meg, hopper hun opp for å få oppmerksomheten min. Hun kan imidlertid ikke ha den “belønningen” før alle fire potene er på bakken. Derfor vender jeg ryggen til henne og forsømmer henne til hun går av meg. Da vil jeg belønne hennes gode oppførsel med oppmerksomheten (og godbiter hvis jeg har dem på meg) hun søkte i utgangspunktet!

Hva med deg? Hvordan har du lært valpen din grunnleggende lydighet, eller hvilke kommandoer er du interessert i? Legg igjen kommentarene dine nedenfor, så gir jeg deg de beste anbefalingene jeg kan.
Som Petsafe -merkevaremarkedsføringsspesialist, administrerer Natalie Lester Paw Print -bloggen og genererer annet merkevarelaterte innhold inkludert PR og kampanjer. Før Petsafe jobbet Natalie i lokale medier som dekker politikk, utdanning og religion. Natalies valp, Emma, ​​tilbringer nesten like mye tid på kontoret som hun gjør.
Toppvalg for valpene våre
Beste valpeleketøy vi liker: Calmeroos valpeleker m/ hjerteslag og varmepakker – best for nye valper. hjelper til med å lette angsten i deres nye hjem.
Beste Pet Dog Chew We Like: Natural Farm Bully Sticks – Alle valpene våre elsker å bite, nippe og tygge. Vi elsker å bruke mobberpinner for å hjelpe til med å avlede denne uønskede atferden.
Beste kjæledyrhund-godbiter vi liker: Crazy Pet Dog Train-Me Treats-Vi bruker disse som våre høye verdi godbiter for våre guide pet hunde valper.
Beste fersk kjæledyrhundmat vi liker: bondens kjæledyrhund – For et par måneder siden begynte vi å mate Raven Fresh Pet Dog Food og hun elsker det! Få 50% avslag på ditt første kjøp av bondens hund.

Sjekk utnull