0

10 forslag for å holde din fantastiske denne sommeren

May 19, 2023

av Daryl Conner
1. juli 2020
Ta et yrke som er fysisk anstrengende så vel som ofte gjennomføres i innesperrede, fuktige rom, tilfører den varme luften fra tørketrommel så vel som andre verktøy, pluss varmen av kroppene til hunder, katter og kolleger, så vel som Å pleie om sommeren kan være en dampende opplevelse.

Vi forstår alle nøyaktig hvor viktig det er å holde dyrene i vår omsorg kjempebra og komfortable – men hva med oss? I noen tilfeller føles ikke til og med luftkondisjonerte arbeidsområder kjempebra mens vi jobber.

Her er 10 forslag for å hjelpe deg med å holde deg chill når temperaturene svever:

1. Drikk opp: I varme miljøer svetter vi alle mer, så vel som det innebærer at vi krever å øke mengden væske vi tar inn for å kompensere. Selv om nøyaktig hvor mye vann du drikker, avhenger av din private kropp så vel som treningsnivå, foreslår eksperter å drikke halvparten av kroppsvekten din i gram vann. Hvis du for eksempel evaluerer 160 pund, bør du drikke rundt 80 gram vann per dag.

Hvis du ikke gleder deg over smaken av vanlig vann, kan du tenke på å tilsette fersk sitronsaft, mynteblader, agurkskiver eller andre naturlige smaker for å gjøre det mye mer behagelig. Isolerte, gjenbrukbare vannflasker vil holde drinken din frisk, ren så vel som isete hele tiden, mens du er snill mot miljøet.
Annonser

2. Inspiser vitamininntaket ditt: Studier utført av University of Alabama viste at noe så enkelt som å ta C -vitamin kan øke toleransen din for varm så vel som å gjøre værforholdene til sommeren mye mer behagelig. På bare 250 milligram om dagen, er dette verdt å prøve hvis sommeren varm er et problem for deg1.

3. Grøft tunge måltider: Å fordøye en lunsj med en fet biff eller noen få skiver pizza er mye arbeid for kroppen din, så vel som kan få deg til å føle deg varmere. Bytt til lettere snacks mens du jobber i tillegg til å se nøyaktig hvordan du har det. Prøv en fersk salat så vel som noen saftige fruktskiver, som vil øke væsken din så vel som vitamininntak, samt er enklere på fordøyelsessystemet.

4. Koble til en vifte: Ikke undervurder kraften i å bevege luft. Selv en liten vifte som leder luftstrømmen på avtalen din mens du jobber vil hjelpe deg med å føle deg mye mer komfortabel. Hvis du har plass, kan du legge til en eller mye større fans å jobbe praktisk på varme dager.

5. Glede i en Spritz: Hold en sprayflaske med vann i arbeidskjøleskapet ditt, samt spritz din avtale med, så vel som pulspunkter ofte på dagtid. Ikke bare vil det føles bra, men fordampningen vil bidra til å senke kroppstemperaturen.

6. Endre garderoben din: Slå ut stramme pleieklær for løsere versjoner. Mange hår -avrepellerende materialer vi bruker holder i varmen. Men hvis du velger en løs pleievest i stedet for en tett pleiejakke, kan du virkelig føle forskjellen. Jeg liker å bruke en kne -lengde vest så vel som bomulls capris om sommeren. Vesten er lenge tilstrekkelig til å holde håret fra beina, men løs tilstrekkelig til å la luften sirkulere fritt.

Du kan også tenke på å se på klær som markedsføres til idrettsutøvere. Tallrike er laget av materiale som er noe hår -avrepent så vel som veker våthet vekk fra huden. Mange har også ventilasjonsåpninger strategisk utviklet for å holde folk kjempebra mens de deltar i aktiv idrett.

7. Prøv en kjølende nakkeinnpakning: En spasertur rundt på nettet vil vise deg mange merker av kjølende nakkeinnpakninger. Dette er rør fulle av absorpsjonende gelkrystaller, så vel som når de er gjennomvåt i fantastisk vann, gelkrystallene svulmer og holder fuktighet. Bruk den rundt nakken for å slappe av huden, samt hold deg kjempebra på en varm dag. På samme måte hold en ekstra i kjøleskapet eller kjøligere, samt slå dem ut hvis du begynner å føle deg så godt varm. Da jeg var et hus – kallende groomer i Memphis, var disse en del av min hverdagsunion.

8. Legg til en avfukter: Hvis arbeidsområdet ditt ikke bare er varmt, men fuktig, vil det få deg til å føle deg varm mer. En flott avfukter vil gjøre ditt område langt mye mer behagelig – spesielt i varmt vær. Perfekt familiemedlemmer er 40–50%. Bonus: Å redusere fuktigheten vil også hjelpe med å unngå mugg så vel som mugg, noe som gjør luften til at du (og kjæledyrene) puster sunnere.

9. Blokker solen: gardiner så vel som persienner er utfordrende i en pleieatmosfære siden de samler hår så vel som dander og er vanskelige å holde rene. Hvis du bruker nyanser av cellulær type som er riktig montert, kan du redusere solvarme med så mye som 80%.

Hvis butikken din er sol og materiell vindusbelegg ikke er fascinerende for deg, kan du tenke på å legge solblokkerende film til vinduene dine. Det er billig, blokkerer strålende varm flyt, så vel som kan redusere solvarmen med så mye som 79%2.

10. Tenk på å endre timene dine: Hvis du er på nettet der det er kjøligere om morgenen, tro ABOnull