0

Liker kjæledyrhunden din å svømme?

July 18, 2022

Merk: Julia Thomson er en rutinemessig bidragsyter på den mutten.

I løpet av en av klassene våre med treneren vår, fikk hun oss til å ta med oss ​​alle hundene våre til kanten av et grunt basseng. Hun ønsket å se om noen form for hundene var livredde for vann. Ingen av de i klassen var, så jeg husker ikke mye av en samtale om nøyaktig hvordan du kan hjelpe kjæledyrhunden din hvis han er livredd for vann.

Det er hunder som liker vann, så vel som hunder som ikke liker det. Baxter er et sted i mellom.

Med den ekstraordinære varmen har vi hatt denne sommeren i Ontario, jeg velger tursporene våre basert på nøyaktig hvor mye vann som er tilgjengelig. En av våre høyt elskede ruter har to store dammer. Så snart vi kommer i nærheten av vannet, vasser Baxter Ideal i samt begynner å slure. Han går dypt tilstrekkelig til å suge brystet, men ikke lenger. Hvis han begynner å flyte, drar han etter grunnere bakken.

Ofte er det andre hunder i dammer, svømmer med eierne eller henter pinner. Baxter viser ingen interesse for å bli med dem.

Hos House på gården har vi bekreftet at han virkelig kan svømme. Han har falt i vår primære dam noen ganger, så vel som da han havnet over hodet i ett dam til da han jaget en and. Hun padlet bort da Baxter padlet tilbake til kysten.

Selv en and er ikke belønning tilstrekkelig til å svømme.

Jeg er nysgjerrig på om mannen min eller jeg ville være incentiv. Vi har ikke hatt en sjanse til å svømme som familie. Det varme fortsetter, så det kan være en mulighet ennå i sommer.

Liker kjæledyrhunden din å svømme? Svømmer du med hunden din?

Noen ideer for å hjelpe en kjæledyrhund som er livredd for vann?