0

Hvordan hjelper probiotika kjæledyr?

January 25, 2023

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore3

En av de siste fremskrittene innen veterinærnæringsmedisin er fremgangen av utnyttelsen av probiotika både som en terapeutisk, i tillegg til forebyggende behandling i å håndtere våre tilfeller. Fordøyelseskanalen til dyr er under konstant stress, ikke bare fra emosjonelle så vel som fysiske faktorer, men på samme måte den forbedringen av typisk foreskrevne medisiner både oralt så vel som topisk i veterinærmedisin. Mange av disse medisinene ser ut til å avbryte den sunne floraen så vel som bakteriepopulasjoner i en sunn fordøyelseskanal, som når den er ubalansert, kan føre til alle slags medisinske problemer.

Ikke bare ser vi løft i fordøyelsesopprøret, inkludert gass, oppblåsthet, diaré samt oppkast, men på samme måte andre systemiske allergiske reaksjoner, inkludert forbedret tendens til ledd, hud/pelsproblemer, i tillegg til løft ved allergiske luftveissykdommer. Ved å supplere med en stor probiotikum av høy kvalitet med flere sunne stammer av spesielt Lactobacillus så vel som bifidus, er vi i stand til å øke immunfunksjonen til fordøyelseskanalen for å hjelpe til med å unngå disse uønskede kroniske sykdommene. Tallrike probiotika av høy kvalitet vil også inkludere det som kalles prebiotika, i tillegg til næringsstoffer for de sunne bakteriene, inkludert frukto-oligosakkarider, som kan bidra til å fremme veksten av sunne bakterier.

Dette er spesielt viktig når dyr er under noen form for type spenning eller på enhver form for kronisk antibiotikabehandling eller betennelsesdempende terapi, som ofte dreper de sunne bakteriene i fordøyelseskanalen. Noen få av mine foretrukne probiotika inkluderer Quick Balance G.I., i tillegg til Mitomax laget av Imagilin Company.