0

Tink The Dachshund og Pink The Piglet Now On Video

June 7, 2023

Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker. Vi kan tjene penger eller produkter fra selskapene som er nevnt i dette innlegget.
Husker du at dere tinker mamma dachshund og rosa grisen fra i fjor. De ble så berømte at det var en barnebok skrevet om dem. Hvis du ikke har sett den ennå, så sjekk ut den rosa valpen.
Videoopptak av rosa og tink
Noen nye videoopptak av rosa og Tink ble nettopp utgitt på YouTube. Sjekk ut de to korte videoene:
Gris i huset

Rosa, tink og resten av kullet

Det ser ut som rosa har en kløe som trenger litt riper i den første videoen. Han så også ut som om han fikk valpens zoomier … bedårende.

Igjen, hvis du ønsker å lese mer om Tink og Pink, kan du sjekke ut noen av de relaterte innleggene nedenfor eller se på boken The Pink Puppy

Toppvalg for valpene våre
Beste valpeleketøy vi liker: Calmeroos valpeleker m/ hjerteslag og varmepakker – perfekt for nye valper. hjelper til med å lette angsten i deres nye hjem.
Beste hund tygge vi liker: bein og tygger mobberpinner – alle valpene våre elsker å bite, nippe og tygge. Vi elsker å bruke mobberpinner for å hjelpe til med å avlede denne uønskede atferden.
Beste hunde godbiter vi liker: Crazy Dog Train-Me Treats-Vi bruker disse som våre høye verdi godbiter for guidehundvalpene våre.
Beste fersk hundemat vi liker: bondens hund – For et par måneder siden begynte vi å mate Raven Fresh Dog Food og hun elsker det! Få 50% avslag på din første bestilling av bondens hund.

Sjekk ut flere av favorittene våre på vår nye valpesjekkliste.