0

Brittany Spaniel Pet Trim

August 22, 2023

av Amanda Aaron
1. april 2020

Brittany Spaniels er en rase som kan forårsake forvirring blant kjæledyrs groomers så langt de burde trimmes. Denne opplæringen vil demonstrere en god modifisert rasetrim for Bretagne. Målet mitt er å vise en enkel måte å fjerne understrøk og ekstra hår for enkel vedlikehold for klienten i tillegg til å opprettholde raseprofilen.

Fig 1) Start med å eliminere underfrakk med en underfrakk rake. Når du gjør det ordentlig, kan du fjerne hoveddelen av understrøken uten å risikere å skade vakthåret.

Fig 2) Bruk en kardkniv ved å legge den flatt på kroppen og begynn i ett område og kort lange strøk til du har ingen motstand. Ikke diskuter det samme området mye, eller det kan forårsake hudirritasjon. Du kan fjerne det mykere underfrakkhåret med denne metoden. Hvis du ikke er erfaren i karding, kan du søke råd fra mentoren din for mye mer dyptgående instruksjon.

Fig. 3) Når den foretrukne mengden av understrøk er fjernet, klipper jeg bakbelegget med en beskyttelseskam. Jeg bruker en oransje vaktkam for å fjerne akkurat nok til å gjøre håret tilsynelatende flatt.
Annonser

Fig 4) Fjern fuzz på ørene med en klippekam eller blad – jeg brukte en fersken -snap – på kam for dette.

Fig 5) Ved hjelp av en mørk lilla beskyttelseskam, fjern alt det myke håret fra fronten av benet til toppen av foten.

Fig 6) Fortsett å bruke den mørke lilla beskyttelseskammen for å fjerne alt håret foran og sidene av nakken ned til brystbeinet.

Fig 7) Rydd håret på bakbenene.

Fig 8) Rengjør alle labbputene – jeg velger et 40 -blad for dette.

Fig. 9) Denne rasen burde ha en tett katt -lignende fot, så bruk en glatt rengjør og rydde opp håret på foten før du trimmer den på en avrundet måte.

Fig. 10) Bruk glatt igjen, gå tilbake over foten en gang mye mer og avslutt med et tynnende skjær for å skape et naturlig utseende.

Fig 11) Snakk om med klienten for å identifisere hvor mye hår de ønsker å ha igjen å opprettholde. Rengjør benmøbler og fjern overflødig hår. Du kan bruke et rett skjær på et kjæledyr, men hvis du vil at dette skal se naturlig ut, anbefales en tynnere eller en chunker.

Fig. 12) Ved å bruke en blender eller tynningsskjær, må du forme understreken ved å rydde opp i endene.

Fig 13) Gå tilbake over noen av de klippede områdene med en tynnere eller en kardkniv for å fjerne uryddige hår og for å få klipperen til å se så naturlig ut som mulig.

Fig. 14) Ved hjelp av tynningsaks, fjern overflødig hår fra undersiden av halen.

Fig 15) Bruk blendere og trimme lett utsiden og innsiden av buksene for å fjerne håret som ikke stemmer overens med hundens vedlikeholdsplan.

Fig 16) Rydd opp brystområdet og bruk en tynn skjær for å rydde og blandes.

Fig 17) Beskytte kanten på øreskinnet med fingrene, bruk en tynnere for å rydde kantene.

Fig 18) Trekk øret fremover, og fjern det veldig grundig ved hjelp av tynningssaks, fjern hoveddelen av håret som sitter bak øret.

Pet Brittanys kan fremdeles glede seg over sjarmen til en raseprofil mens de er ryddig, ryddig og lett å vedlikeholde. Neste gang du blir fristet til å bare trimme føttene på denne enkle spaniel, wow dem med dette utseendet i stedet! ✂

Total

10

Aksjer

0

0

10

0

0

Annonser