0

Spør Feline Doc: Hvorfor får katter kreft, hvilken mat som er finest for vekttap, samt mer

August 22, 2023

Denne publiseringen inneholder tilknyttede lenker*

Velkommen til vår rutine “Spør Feline Doc med Dr. Lynn Bahr”! Når en måned, svarer Dr. Bahr så mange av bekymringene dine som hun kan, så godt du kan legge igjen nye bekymringer for henne i en kommentar.

Dr. Bahr ble uteksaminert fra University of Georgia College of Veterinary Medicine i 1991. I motsetning til de fleste veterinærer, vokste hun ikke opp med å forstå at hun ville ende opp med å bli veterinær. “Det var en katt som fikk meg til å tenke på metoden så godt som jeg er permanent takknemlig for ham,” uttalte Dr. Bahr. Over programmet til veterinærkarrieren hennes oppdaget Dr. Bahr at livsstilen til katter har endret seg dramatisk. Etter hvert som livsstilen til katter har endret seg, gjorde Dr. Bahrs klientutdanning det også. I tillegg til å oppdage medisinske løsninger, oppfordrer hun også eiere til å berike husmiljøene sine for å sikre at kattene deres kan online, glade, så vel som sunne liv.

Denne nye forståelsen førte til at Dr. Bahr integrerte sin entusiasme for å styrke det menneskelige dyr-båndet med veterinærbakgrunnen hennes, samt forståelse av hva dyr krever, samt ønsker å begynne sin egen løsningsbaserte katteselskap, Dezi & Roo, påvirket av to katter med nøyaktig samme navn.

For mer info om Dezi & Roo så vel som deres unike så vel som geniale katteleker, besøk Dezi samt Roo på Etsy.

Har du en bekymring for Dr. Bahr?
La det være i en kommentar!

Loppestyrer for vildkatter

Hei. Jeg bryr meg om en liten gruppe katter i nabolaget mitt. Jeg mater dem i tillegg til å sørge for at vann er tilgjengelig. Jeg er også i prosessen med å gjøre TNR for dem. Min bekymring hadde å gjøre med en loppebehandling. Jeg har blitt fortalt så vel som å ha sjekket ut at å legge bryggerens gjær kan hjelpe til med å avvise lopper ved å legge den til maten; Men når jeg har sett etter kjæledyrmerker, blir hvitløk eller hvitløksmak tilsatt. Dette er vanligvis produkter som markedsføres for både katter og hunder. Er ikke hvitløks giftig for katter? Årsaken til at jeg sjekket ut at Brewer’s gjær er effektiv, er at lopper ikke liker smaken av kjæledyrets blod. Jeg antar at det er siden hvitløken? Jeg prøver bare en relativt rimelig loppebehandling som jeg kan legge til maten deres, siden disse kattungene ganske mye kjører den andre metoden når de ser meg. – Abby

Hei Abby,

Takk for at du tok vare på kattene i nabolaget ditt. De er så heldige å ha noen som deg som ser etter dem.

Lopper er mer et problem for svake, gamle, underernærte, syke så vel som skadde dyr enn for sunne. Det aller beste du kan gjøre for din koloni med katter er å holde dem godt matet så vel som risikofrie fra elementene. Å kontrollere lopper på dyr du ikke kan berøre eller medisinere er vanskelig, men jeg har noen anbefalinger for å hjelpe. Hvis du er i en setting for å behandle miljøet, vil jeg foreslå å bruke “matkvalitet” diatomaceous jord så vel som fordelaktige nematoder som to mulige alternativer. De er ganske rimelige, så vel som ikke vanskelige å bruke så vel som risikofri for kattene.

Du spurte om å behandle kattene med bryggergjær, så vel som jeg er enig i at noe med hvitløk ikke skal brukes. Imidlertid kan du raskt kjøpe billig uprosessert bryggergjær – bare google det så godt som du vil se mange å velge mellom som er rene uten tilsetningsstoffer. Jeg vil foreslå at du ser etter ikke-GMO så vel som debitert, siden noen katter ikke liker den bitre smaken. Selv om dette er en mer naturlig tilnærming til å kjempe mot lopper enn å bruke reseptbelagte loppemedisiner, er det på samme måte mye mindre effektiv, så vel som bare frastøter dem i tillegg til at de ikke blir kvitt dem.

Din velvilje er beundringsverdig så vel som du hjelper til med å gjøre denne verden til et mye bedre sted ved å ta vare på katter i nabolaget. Takk til deg for tjenesten din.

Hvilken mat er finest for vekttap?

Kattens vekt er 15,6 pund; kastrert; Innenriks innendørs katt. Han er 10 år og 10 måneder gammel. er våt mat eller tørr mat eller kombinasjon av både mye bedre for vekttap ?? noe spesifikt merke? – ois

Hei ois,

Ingrid så godt som jeg har skrevet om dette problemet mange ganger siden det er et typisk emne -katteiere som du spør om. Jeg setter pris på bekymringene dine så vel som sjansen til å hjelpe til med å veilede kattentusiaster på den aller beste metoden for å mate spedbarnene sine ordentlig. Hvis du har tid, kan du se tilbake på alle de tidligere artiklene som er fulle av nyttig info bare i situasjon jeg ikke husker å løse alle problemene i dette svaret. Akkurat her er en for å komme i gang: er kattfett eller fluffy?

Vi forstår at de fleste hermetiske matvarer er lavere i kalorier, høyere i protein, samt inneholder store avtaler med våthet sammenlignet med tørr. Fôring av hermetikk ofte, mens du bare begrenser tørr som snacks, er den purrfect -metoden for å oppfylle kattens ernæringsbehov mens du hjelper dem med å gå ned i vekt. inullnullnull