0

10 ideer for å ta mye bedre bilder av kjæledyrhunden din

August 13, 2023

10 ideer for å ta mye bedre bilder av hunden din

Sist oppdatert 27. desember 2018 av valpelekkasjer 3 kommentarer

Å ta fantastiske bilder av hunder er vanskelig. De vrir seg, de løper, de jager etter at naboene kreves slik at du ender opp med bilder av hundene dine bakben som løper bort eller et uskarpt rot.

Å ta flotte bilder av kjæledyrhunden din er delvis flaks og delvis dyktighet. Ikke bekymre deg, det er noen få metoder for å hjelpe deg med å ta bildene dine til neste nivå. Akkurat her er 10 ideer for å ta mye bedre bilder av hunden din:

1. Ikke vent på den beste posituren

Siden mange av oss bruker digitale kameraer, trenger vi ikke å bekymre oss for utgiftene til å etablere film. Du trenger ikke å vente på det beste skuddet; Du kan ta massevis av bilder nå, så vel som snill med dem senere. Jo mye mer skudd du tar, desto mye bedre dine muligheter for å få et fantastisk bilde.

Hvis jeg ikke tok 100+ bilder når jeg gikk ut med Laika, ville jeg ende opp med hovedsakelig uskarpe skudd. Hun vrikker, hun løper rundt, i tillegg til at hun bare vil holde en gave i noen sekunder av gangen. Ved å ta metode mye mer enn jeg krever, opp mulighetene for å få en virkelig fantastisk.

2. Hold deg til naturlig lys

Flashes er vanskelige, spesielt med mørkfargede hunder. De kan også produsere det rare strålende øyeproblemet. Prøv å ta bildene dine av kjæledyrhunden din ute om morgenen eller kvelden, unngå direkte sollys om mulig. Når du tar bilder i direkte sollys, kan du ende opp med eksponeringsproblemer i tillegg til en god del skygger.

3. Endre vinkelen din

Hvis du tar mye bilder når du må utforske forskjellige vinkler. Du vil ikke ende opp med å sjekke ut 500 bilder av kjæledyrhunden din som ser i nøyaktig samme retning senere, så legg litt rekkevidde i skuddene dine. Ta noen ovenfra, eller prøv å komme deg ned på bakken i tillegg til å ta noen fra sitt nivå.

Fokuser på forskjellige deler av kjæledyrhunden – få noen gode øyeskudd så vel som noen respektable snute. Sørg for å ta noen hele kroppsskudd også.

4. Overhold tredjedelens policy

Gjør deg kjent med politikken til tredeler, så vel som forskningsstudier noen eksempler på det i praksis. Etter en stund begynner du å etablere et øye for det i dine egne skudd. Prøv å holde de mest fascinerende delene av skuddet ditt på et av kryssende punkter.

Laika har ikke noe konsept hva politikken til tredeler er, men hun er glade for å presentere når det er gjørme rundt.

5. Hold bakgrunnen enkel

Hvis du prøver å vise frem kjæledyrhunden din, vil du ikke at en hektisk bakgrunn skal være distraherende. Prøv å forestille deg et flott fotografi du har sett av en person eller et dyr – gjør bakgrunnsaspektet i?

Hvis du har en kam med en stor blenderåpning, kan du prøve det – hvis du setter hundene dine som hovedfokus, må du ende opp med noen fantastiske skudd.

6. Tenk på kjæledyrets karakter

Du har kanskje det “perfekte” bildet i tankene som du vil få hunden din, men husk å huske hundens spesielle karakter. Knip noen skudd mens kjæledyrhunden din gjør det de gjør naturlig, enten det er slapper av på sofaen eller leker med doggie -vennene hans.

Hvis han er lat, få noen respektable bilder av ham som snoozing på sofaen. Bilder kan fange karakteren til emnet sitt – de kan også gjøre dem mye mer bedårende. Hvis du har en feisty valp, få noen actionskudd. Kandidatbilder av kjæledyrhunden din er seg selv er en fantastisk metode for å fange hundens personlighet.

7. Legg folk inn i bildene dine

I tillegg til å få gode tilbud med bilder av kjæledyrhunden din alene, husk å få vennene dine så vel som husstand involvert. Ta noen bilder av kjæledyrhunden din som henger sammen med mannen din på sofaen eller leker.

Ta noen ærlige bilder av Fido som leker med ungdommene eller sett dem ned for et flott portrett. Kandidater av folk som sover med hundene sine er noen av de søteste bildene rundt.

8. Hold det morsomt

Når det gjelder å prøve å få kjæledyrhunden din til å sitte stille for et bilde, kan ting bli frustrerende, men det er avgjørende å prøve å holde det så morsomt som mulig. Kjæledyrhunden din forstår ikke hvorfor du prøver å få ham til å sitte stille i 5 minutter ved siden av det treet – så husk å få med fordeler i tillegg til å fortsette ros.

Ha det gøy, prøv å lage noen rare lyder for å få noen tvilsomme blikk fra poochen din. Få tak i et av hans foretrukne leker, så vel som å få ham til å vente på det, utseendet til forventning kan være et fantastisk skudd.

9. Vær klar for en lang redigeringsprosess

Vær forberedt på å bruke mye tid på å redigere etterpå. Du krever ikke et elegant program for å få fantastiske resultater. Avling, endre størrelse, kontrast – de må alle være verktøy du kan bruke i alle typer grunnleggende maling eller Photoshop -program.

Hvis du ender opp med noen respektable bilder, kan du gjøre dem om til noe flott med redigering. mye av magien til en senull